• 1
  Traiteur

  Wij regelen de gepaste traiteur volgens uw wensen en budget.
 • 2
  DJ

  Wij zorgen voor een all-round dj met of zonder installatie.
 • 3
  Fotograaf

  Laat uw feest memoriseren door een professionele fotograaf en verwerken in een mooi foto-album.
 • 4
  Camera & Montage

  Professionele opnames en indien gewenst, een montage met muziek & effecten.
 • 5
  Muzikanten

  Schlagerzangers Jazz-band Coverband Orkest Tropical Band Accordeonist ...
 • 6
  Kinderanimatie

  Clown Goochelaar Ballonnenplooier Kindergrime Springkastelen Kinderdisco ...
 • 7
  Animatie

  Vuurspuwer Jongleur Buikdanseres Stripper Gekke ober Dansgroep Rodeostier ...
Contact:
Suikerkaai 20, 1500 Halle
0477/23.58.05

op afspraak
Tenten verhuur is een van diensten van Anders Genieten

Terug naar diensten

Tenten verhuur

Tenten verhuur is een van diensten van Anders Genieten. Op zoek naar een gepaste tent voor uw feest? Bij evenementenbureau Anders Genieten hebben wij een ruim assortiment aan tenten. Pagode-tenten, piramide-tenten, kadertenten, plooitenten... in alle formaten, wij hebben het.

Tenten verhuur volgens uw budget

Voor een vlekkeloos verloop, komen wij ter plaatse de lokatie bekijken en opmeten. De grootte van de tent, de ondergrond, de windkracht, de elektriciteitsvoorzieningen,... alles wordt voordien grondig bekeken, zodat u als klant de juiste tent hebt voor uw event.

Wij verhuren zowel tenten aan particulieren als aan zakelijke klanten. Wij verzorgen de Tenten verhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen, babbyborrels, verjaardagsfeesten, trouwfeesten en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, meubilair, stoelen, barren, heaters, vloeren, verlichting, een plankenvloer boeken,  koelwagen, stroom-generator, sanitair,... kortom ALLE infrastructuur in en rondom de tent kan je bij ons verkrijgen. Ook verlichting of lounge LED-verlichting, kan je bij ons verkrijgen. En decoratie, zoals planten en gordijnen,...

Wat betreft lounge-meubilair hebben wij een ruim assortiment, zoals Lounge Togen met LED-verlichting, Chesterfield-zetels, ... Tafels en stoelen, tafelnappen, kandelaars, ...alles voor uw tent aan te kleden, bij evenementenbureau Anders Genieten krijgt u een ruim aanbod.

Tentenverhuur & Inrichting

Bij Tenten verhuur Anders genieten vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid. Tentenverhuur Anders Genieten is niet enkel een tent huren, de hele infrastructuur errond wordt u aangeboden, zodat er niks kan vergeten worden.

Kijk hier op onze website andersgenieten.be bij Foto's en u vindt verschillende voorbeelden van onze tenten. Wij werken voor u de Tenten verhuur uit à la carte volgens uw wensen.

Contact

Informeer naar de mogelijkheden bij Tenten verhuur Anders Genieten. Aarzel niet ons te contacteren voor het huren van een tenten mail: info@andersgenieten.be of bel: 0477/23.58.05