• 1
  Traiteur

  Wij regelen de gepaste traiteur volgens uw wensen en budget.
 • 2
  DJ

  Wij zorgen voor een all-round dj met of zonder installatie.
 • 3
  Fotograaf

  Laat uw feest memoriseren door een professionele fotograaf en verwerken in een mooi foto-album.
 • 4
  Camera & Montage

  Professionele opnames en indien gewenst, een montage met muziek & effecten.
 • 5
  Muzikanten

  Schlagerzangers Jazz-band Coverband Orkest Tropical Band Accordeonist ...
 • 6
  Kinderanimatie

  Clown Goochelaar Ballonnenplooier Kindergrime Springkastelen Kinderdisco ...
 • 7
  Animatie

  Vuurspuwer Jongleur Buikdanseres Stripper Gekke ober Dansgroep Rodeostier ...
Contact:
Suikerkaai 20, 1500 Halle
0477/23.58.05

op afspraak

Terug naar diensten

Evenementen bureau

Evenementenbureau Anders Genieten helpt u bij het organiseren van uw feest. Wij zorgen voor de organisatie van uw feest van A tot Z. OF wij zorgen voor een helpende hand bij uw feest , aan u de vrije keuze. Feestzalen, traiteur, DJ, fotograaf, tenten, personeel, meubilair, decoratie, animatie,... ALLES voor uw feest. Wij hebben het.

Evenementenbureau volgens uw wensen en budget.

Een trouwfeest, tuinfeest, bedrijfsfeest, ...wij zorgen voor een geslaagd event. Maak een afspraak met ons en wij werken een gratis offerte uit naar uw wensen.

Op onze site andersgenieten.be, bij Diensten, vindt u het hele aanbod. Anja Wauters, de zaakvoerder, is meer dan 20 jaar organisator geweest van mega-parties in regio Halle, en daaruit vloeit dus het ontstaan van het evenementenbureau Anders Genieten. Door deze jarenlange ervaring heeft Anja Wauters een enorm Netwerk aan kwalitatieve contacten in de evenementenwereld.

Wij werken samen met Feestzalen, vrij van traiteur, dus u kan zelf de traiteur kiezen of wij helpen u met deze dienst. Een brouwer, foodtrucks, traiteur à la carte volgens uw budget, tenten met plankenvloer, lounge-verlichting, ... kortom alles wat u maar kan bedenken wat met feesten te maken heeft, wij zorgen ervoor.

Laat de organisatie van uw event over aan ons!

Evenementenbureau Anders Genieten heeft al heel wat klanten een geslaagd feest bezorgd, zoals u kan zien op de site www.andersgenieten.be bij Foto's. Wij bedenken en organiseren verrassende evenementen die inspireren en motiveren. Wij zorgen voor de totaaloplossing voor vele opdrachtgevers zowel zakelijke als particuliere evenementen.  Wij gaan geen enkele opdracht uit de weg van eventorganisatie tot een trouwfeest. Iedereen kan rekenen op  onze creativiteit, gedrevenheid en professionele service! 

Een lounge tuinfeest met lounge meubilair en verlichting, een western thema-party, een casino-night, en andere thema-parties, bij ons kan je alle soorten decors huren met eventueel animators om het geheel te vervolledigen.

Bij een eerste afspraak noteren wij uw wensen en dan krijgt u van ons al een idee van het budget van uw feest. Wij maken dan een gratis offerte op en bij goedkeuring gaan we met onze klant verder om in detail alle wensen verder uit te werken. Wij komen dan ter plaatse op de feest-lokatie om de plaats te bestuderen.

Bij boeking van traiteur op een tuinfeest/feestzaal,..komen wij voordien met de chef-kok ter plaatse om de keuken en elektriciteitsvoorzieningen te bekijken, zodat uw feest vlekkeloos verloopt.

Bij tentenverhuur bekijken we de tuin, de ondergrond, de windkracht,...

Bij evenementenbureau Anders Genieten zorgen wij ervoor dat je feest een memorabel event wordt dat uw gasten niet snel zullen vergeten.

Neem gerust contact op voor meer info

Ben je nieuwsgierig geworden wat ons evenementenbureau voor jullie kan betekenen?  Neem dan even contact met ons op en maak een afspraak. Evenementenbureau Anders Genieten, bel: 0477/23.58.05 of mail: info@andersgenieten.be