• 1
  Traiteur

  Wij regelen de gepaste traiteur volgens uw wensen en budget.
 • 2
  DJ

  Wij zorgen voor een all-round dj met of zonder installatie.
 • 3
  Fotograaf

  Laat uw feest memoriseren door een professionele fotograaf en verwerken in een mooi foto-album.
 • 4
  Camera & Montage

  Professionele opnames en indien gewenst, een montage met muziek & effecten.
 • 5
  Muzikanten

  Schlagerzangers Jazz-band Coverband Orkest Tropical Band Accordeonist ...
 • 6
  Kinderanimatie

  Clown Goochelaar Ballonnenplooier Kindergrime Springkastelen Kinderdisco ...
 • 7
  Animatie

  Vuurspuwer Jongleur Buikdanseres Stripper Gekke ober Dansgroep Rodeostier ...
Contact:
Suikerkaai 20, 1500 Halle
0477/23.58.05

op afspraak
Evenement organiseren is de specialiteit van Anders Genieten

Terug naar diensten

Evenementen organiseren

Evenementen organiseren is de specialiteit van Anders Genieten. Zoekt u een helpende hand voor de organisatie van uw Feest, bij Evenementenbureau Anders Genieten krijgt u de nodige steun. Zij kunnen zorgen voor de organisatie van uw feest van A tot Z. OF voor een dienst die u wenst.

Evenementen organiseren op maat volgens uw budget

Hebt u een traiteur nodig, een foodtruck, een brouwer, DJ, personeel, decoratie, planten, lounge-meubilair,... ALLES wat met feesten te maken heeft, bij evenementenbureau Anders Genieten, vindt u het hele aanbod.

Kijk hier verder op de site andersgenieten.be bij Diensten en u hebt een beeld van alles wat met Evenementen organiseren te maken heeft. Een trouwfeest, tuinfeest, bedrijfsfeest, ...wij zorgen voor een geslaagd event.

Succesvol evenementen organiseren begint met het bedenken van een goed concept en daar staan wij garant voor. Maak een afspraak met ons en wij werken een gratis offerte uit naar uw wensen.

Totaalorganisatie van uw feest

Anja Wauters, de zaakvoerder, is meer dan 20 jaar organisator geweest van mega-parties in regio Halle, en daaruit vloeit dus het ontstaan van het evenementenbureau Anders Genieten. Door deze jarenlange ervaring heeft Anja Wauters een enorm Netwerk aan kwalitatieve contacten in de evenementenwereld.

Wij werken samen met Feestzalen, vrij van traiteur, dus u kan zelf de traiteur kiezen of wij helpen u met deze dienst. Een brouwer, foodtrucks, traiteur à la carte volgens uw budget, tenten met plankenvloer, lounge-verlichting, ... kortom alles wat u maar kan bedenken wat met feesten te maken heeft, wij zorgen ervoor.

Wij organiseren uw feest van A tot Z.

Evenementen organisatie Anders Genieten heeft al heel wat klanten een geslaagd feest bezorgd, zoals u kan zien op de site www.andersgenieten.be bij Foto's.

Een lounge tuinfeest met lounge meubilair en verlichting, een western thema-party, een casino-night, en andere thema-parties. Bij ons kan je alle soorten decors huren met eventueel animators om het geheel te vervolledigen. Ook Party effects zoals confetti-shooters, bubbel-machine,..& Party Gadgets, wij hebben het.

Bij een eerste afspraak noteren wij uw wensen en dan krijgt u van ons al een idee van het budget van uw feest. Wij maken dan een gratis offerte op en bij goedkeuring gaan we met onze klant verder om in detail alle wensen verder uit te werken. Wij komen dan ter plaatse op de feest-lokatie om de plaats te bestuderen. Bij boeking van traiteur op een tuinfeest/feestzaal,..komen wij voordien met de chef-kok ter plaatse om de keuken en elektriciteitsvoorzieningen te bekijken, zodat uw feest vlekkeloos verloopt.

Bij tentenverhuur bekijken we de tuin, de ondergrond, de windkracht,... Bij evenementenbureau Anders Genieten zorgen wij ervoor dat je feest een memorabel event wordt dat uw gasten niet snel zullen vergeten.

Contact

Neem gerust contact op voor meer info betreffende evenementen organiseren. Bel 0477/23.58.05 of via E-mail: info@andersgenieten.be.


 

Na vele jaren ervaring in het organiseren van parties in de regio van Halle, start ik met dit bedrijf om anderen te helpen in het organiseren van hun feesten en events. Bij ons kan je alles boeken: feestzaal, traiteur, dj, fotograaf, videoreportages, animatie, muzikanten, thema-decors, danseressen en zoveel meer. Wij staat garant voor Evenementen organiserenop op maat. U zegt uw budget en het aantal personen dat u verwacht en wij puzzelen uw feest in mekaar, rekening houdend met al uw wensen. Evenementen organiseren is onze passie!