• 1
  Traiteur

  Wij regelen de gepaste traiteur volgens uw wensen en budget.
 • 2
  DJ

  Wij zorgen voor een all-round dj met of zonder installatie.
 • 3
  Fotograaf

  Laat uw feest memoriseren door een professionele fotograaf en verwerken in een mooi foto-album.
 • 4
  Camera & Montage

  Professionele opnames en indien gewenst, een montage met muziek & effecten.
 • 5
  Muzikanten

  Schlagerzangers Jazz-band Coverband Orkest Tropical Band Accordeonist ...
 • 6
  Kinderanimatie

  Clown Goochelaar Ballonnenplooier Kindergrime Springkastelen Kinderdisco ...
 • 7
  Animatie

  Vuurspuwer Jongleur Buikdanseres Stripper Gekke ober Dansgroep Rodeostier ...
Contact:
Suikerkaai 20, 1500 Halle
0477/23.58.05

op afspraak
DJ Trouwfeest nodig? DJ Nikita meer dan 15 jaar ervaring,

Terug naar diensten

DJ-trouwfeest

DJ Trouwfeest gezocht? Of ben je op zoek naar een Dj voor een andere feestgelegenheid ? Dj Nikita, alias Anja Wauters, zorgt ervoor dat uw feest een leuk dansfeest wordt.

DJ Trouwfeest ervaring

DJ TrouwfeestMet meer dan 15 jaar ervaring, is Dj Nikita een Allround DJ, met een ruime kennis van alle muziekgenres. Muziek voor alle leeftijden, jaren 60, 70 -80 - 90,... Hedendaagse muziek, Dance, RetroHouse, Schlagers, Boogies, Rock ' N Roll, Disco...,  Dj Nikita heeft het allemaal vandaar is ze de ideale DJ Trouwfeest  voor jouw dansfeest.

Als uw verzoekjes heeft de avond zelf, geen probleem, Dj Nikita luistert naar uw vereisten. En als je wilt dat bepaalde nummers zeker gedraaid worden, mag je als klant steeds vrijblijvend een playlist mailen. Dj Nikita heeft al op veel plaatsen gezorgd voor een geslaagd feest, niet alleen als DJ Trouwfeest zorgt ervoor dat alle leeftijden aan bod komen, je kan haar ook boeken voor een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest tot event.

Muziekinstallatie

De muziekinstallatie is een professionele PIONEER-set, met mengtafel en 2 CD-players met USB, 2 QSC-speakers en licht-effecten. Wij kunnen de basis-discobar ook aanvullen met party-effecten, zoals, confetti-shooters, bubbel-machine, rookmachine, CO2-blazers, ... Ook wat betreft de licht-effecten, kunnen we dit uitbreiden op aanvraag, met colorscans, moving-heads, lichtbruggen, led-bars,...

Ook voor een KARAOKE-avond, kan je bij Dj Nikita het nodige materiaal boeken.

Een volledige KARAOKE-set met grote LED-schermen en draadloze micro's waarop je de nummers kan selecteren. Wat betreft muziek-assortiment, heeft Dj Nikita een heel ruim assortiment van alle soorten muziekgenres op computer. Voor alle soorten feesten, bedrijfsfeest, sweet sixteen, kinderfuif, retro-party, jubileum, verjaardag, bent u met Dj Nikita zeker van een geslaagd feest.

Als u extra animatie wilt boeken, naast uw DJ, dan kan dat ook via Dj Nikita. Zij is zaakvoerder van het evenementenbureau Anders Genieten en op de site kunt u het aanbod zien van het assortiment aan animatie, muzikanten,..

Contact

Voor vrijblijvende info betreffende een DJ trouwfeest contacteer ons. Bel Dj Nikita. 0477/23.58.05 of mail info@andersgenieten.be

Alle info op Eventementenbureau Halle | Anders Genieten